Καλώς ήλθατε στην Ultramedic.

.

Προφίλ: (Σύντομο Βιογραφικό)

Αραπάκης Ιωάννης

Ο Ιωάννης Αραπάκης είναι Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ειδικεύθηκε στο Β’ Εργαστήριο Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Π.Γ.Ν “Αττικόν”. Ταυτόχρονα με το Ιατρείο , εργάζεται στο νοσοκομείο “Ιατρικό Κέντρο Αθηνών” και είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Β’ Εργαστήριο Ακτινολογίας στο Π.Γ.Ν “Αττικόν”.

Έχει συμμετάσχει με εργασίες σε πολλά συνέδρια ενώ έχουν δημοσιευθεί δύο από τις εργασίες του σε ξένα περιοδικά.

Είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής και είναι παντρεμένος έχοντας δύο παιδιά.

Το Ιατρείο Υπερήχων - Triplex Ultramedic

Ο ακτινολόγος Ιωάννης Αραπάκης διατηρεί το σύγχρονο Ιατρείο Υπερήχων- Triplex Ultramedic στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Β’ Εργαστήριο Ακτινολογίας του Π.Γ.Ν “Αττικόν” και Επιμελητής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Το Ιατρείο είναι εξοπλισμένο με καινούρια μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι εξετάσεις διενεργούνται σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο χώρο του ιατρείου, ενώ για όσους επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα για κατ ‘οίκον εξέταση με φορητό μηχάνημα τελευταίων προδιαγραφών. Και στις δύο περιπτώσεις, με βάση πάντα την άρτια επιστημονική κατάρτιση, πρωταρχικό μέλημα αποτελεί η άψογη εξυπηρέτηση και η τήρηση του όρκου του Ιπποκράτη.

Ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός και λαμβάνει το σεβασμό και τη φροντίδα που απαιτείται σε κάθε περίσταση.

Υπάρχει σύμβαση με τον Ε.Ο.Π.Π.Υ για τους ασφαλισμένους του και γενικότερα οι τιμές είναι διαμορφωμένες λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε.

Ευνοϊκή αντιμετώπιση λαμβάνουν οι ασθενείς οικονομικά ομάδες.